Koulutus

KOIRAKURSSIT Jyväskylässä
Agility – Rally-toko – NoseWork

Pop Dog järjestää seuralaisilleen koulutusta Koirakeskus Haukkuvaaran tiloissa. Tällä hetkellä seurassamme järjestetään JunnuPop-koulutuksen lisäksi agility-, rally-toko- sekä nosework-koulutusta. Kesäkaudella 2018 on itseohjautuvia sekä agilityn että vuoroviikon rally-tokon ja tokon viikkoryhmiä seuran vuokraamalle ulkokentälle. Kouluttajavierailut ovat nähtävillä tulevat tapahtumat -sivulla.

Aikuisten agilitykurssit

Aikuisten agilitykurssit ovat sunnuntaisin klo 17-20. Ryhmän koko 4-6 koirakkoa, kurssipaikka on ohjaajakohtainen. Treeniaika 1,5h per ryhmä ja kouluttajina seuran koulutusohjaajat. Kurssin lyhyen keston myötä (5-6krt koulutusta/kurssi), on odotusaika seuraavan kurssin aloittamiseen lyhyt, mikäli haluaa lähteä harrastamaan agilitya silloin kun kurssi on jo menossa. Kurssin vastuukouluttajasta riippuen on kurssille mahdollista päästä mukaan kesken kurssin. Juoksuiset nartut saavat treenata pöksyt jalassa.

Lisätietoja uutisista. Seuraavat agilitykurssit alkanevat syksyllä 2018.

Rally-tokon alkeet ja jatko -kurssit

Rally-tokokurssi alkeis- ja jatkokurssi järjestetään sunnuntaisin enintään neljän koirakon ryhmissä. Lisätietoa ajankohtaisesta kurssi-ilmoittautumisesta. Seuraavat rally-tokokurssit alkanevat syksyllä 2018.

NoseWorkin alkeet -kurssi

Nosework -alkeiskurssi järjestetään ensimmäisen kerran heinä-elokuussa 2018. Syksyllä 2018 mahdollisesti seuraava alkeiskurssi.

Kuva: Heli Tuominen