Hallitus esittäytyy

PopDogin hallitukseen vm. 2018 kuuluvat Sanna Hokkanen (pj), Karoliina Savolainen (vpj), Salme Korkala (sihteeri), Maiju Timonen ja Markus Vaajala. Alkukauden 2018 mukana hallituksessa oli myös Mirkka Lampinen.


”Hei,

olen Sanna Hokkanen. Olen ollut PopDogin jäsen yhtäjaksoisesti vuodesta 2015 alkaen. Hallituksen jäsen olen nyt toista kautta ja samalla ensimmäistä kauttani puheenjohtajana. Koiria minulla on kaksi, joiden molempien kanssa harrastan epämääräisen kausiluontoisesti sekä tokoa, rally-tokoa, agilitya että nosea. Kasvatan myös hyvin pienimuotoisesti näitä omien koirieni rotuja kennelnimeni ”Fluttershy” alle.

Tyyris-papillon on Suomen Muotovalio, jonka lisäksi kilpailen sen kanssa tällä hetkellä rally-tokossa voittajaluokassa ja tokossa avoimessa luokassa. Agilitykilpailemisen aloitamme varmaan pian nyt kun on tullut reilumpi estekorkeus myös näille aivan minikoirille pikkumini -luokkien myötä. Kesäisin Tyyris tekee hupimielessä metsäjälkeä, vaikka sillä ei toki ole esim. mitään kisaoikeuksia siihen lajiin rotunsa puolesta.

Priima-phaléne käy koiranäyttelyissä metsästämässä kahta puuttuvaa sertifikaattia muotovalio -titteliään varten. Treenaan tokoa, rally-tokoa ja nosework -lajeja säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta usein vain yhtä lajia tai kahta kerrallaan sen kanssa. Priima on varsin riiviömäinen ja vauhdikas, joten jos se luustokuvautuu keväällä 2019 terveeksi, niin ajattelin aloittaa myös agilityn alkeiden opettamisen sille.

Minut ja koirani voit tavata monen eri lajin parissa treenaamasta sekä poppareiden vapaavuoroilta että esim. Haukkuvaaran valmennusryhmistä. Tule nykäisemään hihasta, tutustumaan ja puhumaan vaikkapa papilloneista, kerron niistä mielelläni. 😉 PopDogin toimintaan ynnä muuhun aiheeseen liittyvistä asioista voitte myös kysyä. Otan mielelläni vastaan ideoita, joita haluaisitte poppareiden toteuttavan!”


 

”Moikka,

olen Karoliina Sormunen ja PopDogin hallituksessa nyt kolmatta vuotta. Jäsenenä olen ollut vuodesta 2013, seuran alkuajoista asti. Viime vuonna pääsin luotsaamaan seuraa puheenjohtajan tehtävissä, tällä hetkellä olen Sannan apuna varapuheenjohtajana.

Olen agilityihmisiä ja harrastankin nuoremman koirani collienarttu Javan (kuvassa) kanssa agilityä. Vanhemman koirani, collieuros Kaken kanssa teemme silloin tällöin rally-tokoa.

Olen tykännyt hallitustoiminnasta ja olla mukana viemässä seuraamme eteenpäin, varsinkin agilitytoimikunnan vetäjän tehtävissä olen päässyt näkemään ja ideoimaan seuralle tapahtumia. Toisinaan olen myös kouluttamassa seuran agilityryhmiä. Valokuvaaminen on myös itselleni tärkeä harrastus, ja koulutukseni (opiskelen yliopistossa tietotekniikkaa) myötä ylläpidän mm. seuramme kotisivuja yllä.

Minulle saa esittää aktiivisesti ideoita erilaisista tapahtumista, ja toivottavasti näemme monen kanssa kesän agilitykisoissa!”

 


 

”Hei,

olen Salme Korkala, PopDog ry:n hallituksessa olen toista kautta. Toimin sihteerin pestin lisäksi myös rally- ja tokotoimikunnan puheenjohtajana.

Itse harrastan sneutserini Napon kanssa rally-tokoa ja tokoa. Agilitykurssillakin olemme käyneet, ja ehkä virittelemme sitä harrastusta taas, kun aikaa liikenee. Napolla on koulari RTK2 ja se on Suomen ja Ruotsin muotovalio. Kesällä tykkäämme treenata metsä- ja FH-jälkeä.

Meihin voi hallilla törmätä toon ja rallyn valmennusryhmissä sekä kisoissa talkoilemassa. Minuun voi olla yhteydessä, jos teillä on toiveita poppareiden toiminnan suhteen.”

 

 

 


 

”Heippa!

Olen Maiju Mannermaa ja uutukainen hallituksen jäsen. Omistan kaksi koiraa; 2,5 vuotiaan prahanrottakoira Lyylin ja vuoden ikäisen bordercollien Halisen. Lyyli toimittaa lähinnä seurakoiran virkaa, vaikka innostuneesti osallistuukin temppujen tekemiseen ja hauskanpitoon. Halise on sitten taas ensisijainen harrastuskaveri, mutta hienosti hän myös kainalopaikan täyttää. Käymme Haukkuvaaralla agilityn ja tokon valmennuksessa. Alunperin minun ei pitänyt innostua kuin tokosta, mutta hyvän harrastuskaverin löydyttyä olemme ehtineet kokeilla jo monenmoista lajia. Tällä hetkellä meitä eniten kiinnostaa toko, agility ja paimennus.

PopDog ry:n jäsen olen ollut parisen vuotta ja tammikuusta alkaen sain kunnian liittyä hallituksen jäseneksi. Minuun törmää somen puolella koordinoimassa poppareiden sunnuntain vapaavuoroja ja paikanpäällekin pyrin mahdollisimman usein pääsemään. Minut voi nähdä kisoissa talkoilemassa tai etenkin viikonloppuisin Haukkuvaaralla treenailemassa.

Poppareiden hallituksen jäsenenä minua kiinnostaa jäsenten ajatukset ja toiveet seuran toiminnasta. Erityisesti omia toiveita voi tuoda esille vapaavuorojen osalta ja toivonkin saavani teiltä hurjasti ideoita (kaikki käy, hullut ja hurjatkin), jotta saamme tehtyä toiminnasta jäsenten näköistä. Jokaisen seuralaisen ideat ja ajatukset ovat tärkeitä, joten tulkaa ihmeessä kertomaan ajatuksia joko hallilla törmätessä tai somen kautta.

Tapaamisiin!


 

”Hei,

Olen Markus Vaajala ja ensimmäistä vuotta PopDogin hallituksessa.

Minulla on kaksi parsonrusselinterrieriä Unna ja Nala. Molempien kanssa harrastan agilitya, Nalan kanssa nousimme juuri kolmosluokkaan ja Unna on aloittelemassa kilpailemista möllikisoissa. Olen myös agilitytoimikunnan jäsen ja koulutan tällä hetkellä poppareiden agilityn alkeis- ja jatkokursseilla. Käyn molempien koirien kanssa Koirakeskus Haukkuvaarassa agilityvalmennuksessa sekä itsenäisesti treenaamassa.

Tulkaahan jutustelemaan, mikäli törmätään hallilla tai muissa merkeissä. Olisi mukava tuntea mahdollisimman paljon seuran jäseniä.”

 

 


Lisäksi hallituksen ulkopuolella, mutta meidän kanssa yhteistyötä tekemässä Haukkuvaaran kontaktihenkilö Julia Kärnä sekä rahastonhoitaja Laura Marttila.