Junnuleiri

Junnuleiri kesällä 2020

1.-5.6.2020

PopDog ry järjestää junnujen (8-17v) agilityleirin Koirakeskus Haukkuvaarassa, Jyskässä (Valmetintie 11, Jyväskylä). Leiri on päiväleiri, opetus ma-pe klo 9-15. Leirillä tutustutaan agilityn lisäksi muihin koiralajeihin, mm. rally-tokoon, doboon, koiratanssiin ja nose-workiin sekä koiran hoitoon. Koulutusta on sisä- ja ulkokentällä. Koulutuksesta vastaavat osaavat
PopDog ry:n valmentajat ja apuvalmentajat.

Leirille ovat tervetulleita kaikenrotuiset koirat ja kaikentasoiset ohjaajat, aloittelijoista kilpailijoihin. Koulutusryhmät muodostetaan taitojen mukaan, joten täytäthän esitiedot huolella. Mölli- ja kilpatason junnuille muodostetaan mahdollisesti oma ratatreeniryhmä.

Leirille voi osallistua yli 6 kk ikäisen koiran kanssa, joka on terve ja rokotettu.
Koiran on oltava lapsen tai nuoren hallittavissa fyysisesti. Juoksunarttu tai aggressiivinen koira ei voi osallistua leirille. Juoksujen sattuessa tilalle on mahdollistaa saada lainakoira.

Tämän kevään koronaepidemia on otettu huomioon leirin toteutusta suunniteltaessa ja osallistujamäärä rajataan max 15 koirakkoon. Ruokailut porrastetaan siten, että turvavälit pystytään säilyttämään, luennot järjestetään samasta syystä hallissa ja kulkureittejä on useita. Kevät on luonut hyvät käytänteet Haukkuvaarassa ja samalla tavalla toimitaan edelleen. Sairaana, nuhaisena kuumeisena yskäisenä jne. ei leirille luonnollisesti saa osallistua ja sairastapauksen sattuessa maksua ei palauteta.

Leirimaksu
150€ + 10€ jäsenmaksu (leirimaksu sisältää lounaan ja välipalan). Lisäksi leirille osallistuvalla junnulla tulee olla ennen leirin alkamista hankittuna Agilityliiton lisenssi. Sen voi ostaa täältä. Treenaamista helpottaa treenitasku, joka kannattaa hankkia ennen leiriä!

Tule viettämään mukava ja koiramainen harrastusviikko Haukkuvaarassa!

Videokoosteita edellisvuosien leireistä:
https://www.youtube.com/watch?v=JCgyqHVoAj0&t=44s
https://www.youtube.com/watch?v=VKu0itmLgDw
https://www.youtube.com/watch?v=eSTUbzvCe-w

Lisätiedustelut:
Tia Virkkunen tia.virkkunen(at)gmail.com
Agilityvalmentaja Julia Kärnä (klo 9-16) 040 – 513 9025 Koirakeskus Haukkuvaara, julia@haukkuvaara.fi

Ilmoittautuminen leirille lomakkeella:

Lastenleiri 2019
Lastenleiri 2019
Leiri 2019 jyväskylä
Päiväleiri jyväskylä
Koiraleiri