Junnuleiri

Junnuleiri kesällä 2019

3.-7.6.2019

PopDog ry järjestää junnujen (8-17v) agilityleirin Koirakeskus Haukkuvaarassa, Jyskässä (Valmetintie 11, Jyväskylä). Leiri on päiväleiri, opetus ma-pe klo 9-15. Leirillä tutustutaan agilityn lisäksi muihin koiralajeihin, esim. hajutyöskentelyyn ja koiran hoitaminen on osa leiriä. Koulutusta on sisä- ja ulkokentällä. Koulutuksesta vastaavat Haukkuvaaran valmentajat sekä PopDog ry:n koulutusohjaajat.

Leirille ovat tervetulleita kaikenrotuiset koirat ja kaikentasoiset ohjaajat, aloittelijoista kilpailijoihin. Koulutusryhmät muodostetaan taitojen mukaan, joten täytäthän esitiedot huolella. Mölli- ja kilpatason junnuille muodostetaan mahdollisesti oma ratatreeniryhmä. Leirille voi osallistua yli 6kk ikäisen koiran kanssa, joka on terve ja rokotettu.

Koiran on oltava lapsen tai nuoren hallittavissa fyysisesti. Juoksunarttu tai aggressiivinen koira ei voi osallistua leirille. Juoksujen sattuessa tilalle on mahdollistaa saada lainakoira.

Leirimaksu
150€ + 10€ jäsenmaksu (leirimaksu sisältää lounaan ja välipalan). Lisäksi leirille osallistuvalla junnulla tulee olla ennen leirin alkamista hankittuna Agilityliiton lisenssi. Sen voi ostaa täältä. Treenaamista helpottaa treenitasku, joka kannattaa hankkia ennen leiriä!

Tule viettämään mukava ja koiramainen harrastusviikko Haukkuvaarassa!

Videokoosteita edellisvuosien leireistä:
https://www.youtube.com/watch?v=JCgyqHVoAj0&t=44s
https://www.youtube.com/watch?v=VKu0itmLgDw
https://www.youtube.com/watch?v=eSTUbzvCe-w

Lisätiedustelut:
Taina Lauttaanaho – 040 726 8951 lauttaanahotaina(at)gmail.com
Minna Söderlund – 040 835 0232 minsoderlund(at)gmail.com

Ilmoittautuminen leirille lomakkeella:

Lastenleiri 2019
Lastenleiri 2019
Leiri 2019 jyväskylä
Päiväleiri jyväskylä
Koiraleiri