Hallitus esittäytyy

PopDogin hallitukseen vm. 2019 kuuluvat Sanna Hokkanen (pj), Markus Vaajala (vpj), Karoliina Sormunen (1/2019-4/2019), Salme Korkala, Maiju Timonen ja Tiina Paananen. Lisäksi hallituksen ulkopuolella, mutta meidän kanssa yhteistyötä tekemässä Koirakeskus Haukkuvaaran kontaktihenkilö Julia Kärnä sekä rahastonhoitaja Laura Marttila.


”Hei,

olen Sanna Hokkanen. Seurakoirarotuisia harrastuskoirakaveria minulta löytyy kaksi, 5-vuotias Tyyris ja 2-vuotias Priima. Niiden kanssa harrastan kausiluontoisesti eri lajeja (mm. toko, rally-toko, agility, nose work, kesäisin mejä). Kilpailen koirieni kanssa myös joissakin näistä lajeista. Lisäksi kierrän tällä hetkellä enemmän nuoremman koiran kanssa koiranäyttelyitä muotovalion titteliin puuttuvien sertifikaattien perässä. Vanhemman kanssa jo vähemmän kun se on jo FI MVA. Kasvatan myös hyvin pienimuotoisesti kotioloissa papilloneja FCI-kennelnimeni alle. 

Jatkan viidettä vuotta PopDogin jäsenenä, joista viimeiset kolme vuotta olen ollut mukana hallitustoiminnassa. Puheenjohtajuuteni jatkui nyt jo toiselle kaudelle. Tykkään siitä, että poppareiden kautta on tosissaan ollut mahdollisuus toteuttaa vaikka ja mitä jäsentoiveita, lähtien paracord -pantapajoista vaikkapa virallisiin koiratanssikisoihin! Kuitenkin, jotta näitä toiveita on mahdollisuus toteuttaa, niin se vaatii mielestäni yhteistä tekemistä ja yhteen hiileen puhaltamista kaikilta seuralaisilta mahdollisuuksiensa mukaan. 

Minut ja koirani voit tavata monen eri lajin parissa treenaamasta sekä poppareiden vapaavuoroilta että Keski-Suomen alueen muista koiramaisista tapahtumista. Tule nykäisemään hihasta, tutustumaan ja puhumaan vaikkapa papilloneista (tai phalèneista!), kerron niistä varsin mielelläni. 😉”

 


“Hei,

olen Salme Korkala, PopDog ry:n hallituksessa olen kolmatta kautta. Toista kautta sihteerinä. Toimin hallituspestin lisäksi myös rally-toko- ja tokotoimikunnan puheenjohtajana.

Itse harrastan snautserini Napon kanssa rally-tokoa ja tokoa. Agilitykurssillakin olemme käyneet, ja lisää on luvassa tänä keväänä. Napolla on koulari RTK2 ja se on Suomen ja Ruotsin muotovalio. Kesällä tykkäämme treenata metsä- ja FH-jälkeä.

Meihin voi hallilla törmätä tokon ja rallyn valmennusryhmissä sekä kisoissa talkoilemassa. Minuun voi olla yhteydessä, jos teillä on toiveita erityisesti poppareiden toko- tai rally-tokotoiminnan suhteen.”

 

 


“Hei,

Olen Markus Vaajala ja toista vuotta PopDogin hallituksessa, nyt varapuheenjohtajana.

Minulla on kaksi parsonrusselinterrieriä Unna ja Nala. Molempien kanssa harrastan agilitya, Nalan kanssa nousimme juuri kolmosluokkaan ja Unna on aloittelemassa kilpailemista möllikisoissa. Olen myös agilitytoimikunnan jäsen ja koulutan tällä hetkellä poppareiden sunnuntaisilla agilityn alkeis- ja jatkokursseilla. Käyn molempien koirien kanssa Koirakeskus Haukkuvaarassa agilityvalmennuksessa sekä itsenäisesti treenaamassa.

Tulkaahan jutustelemaan, mikäli törmätään hallilla tai muissa merkeissä. Olisi mukava tuntea mahdollisimman paljon seuran jäseniä.”

 

 


“Heippa!

Olen Maiju Mannermaa ja hallituksen jäsen toista kautta. Omistan kaksi koiraa; 3,5 vuotiaan prahanrottakoira Lyylin ja kahden vuoden ikäisen bordercollien Halisen. Lyyli toimittaa lähinnä seurakoiran virkaa, vaikka innostuneesti osallistuukin temppujen tekemiseen ja hauskanpitoon. Halise on sitten taas ensisijainen harrastuskaveri, mutta hienosti hän myös kainalopaikan täyttää.

Käymme Haukkuvaarassa tokon valmennuksessa. Alunperin minun ei pitänyt innostua kuin tokosta, mutta hyvän harrastuskaverin löydyttyä olemme ehtineet kokeilla jo monenmoista lajia. Tällä hetkellä meitä eniten kiinnostaa toko, agility ja paimennus.

PopDog ry:n jäsen olen ollut parisen vuotta ja tammikuusta 2018 alkaen sain kunnian liittyä hallituksen jäseneksi. Minuun törmää somen puolella koordinoimassa poppareiden sunnuntain vapaavuoroja ja paikanpäällekin pyrin mahdollisimman usein pääsemään. Minut voi nähdä kisoissa talkoilemassa tai etenkin viikonloppuisin Haukkuvaarassa treenailemassa.

Poppareiden hallituksen jäsenenä minua kiinnostaa jäsenten ajatukset ja toiveet seuran toiminnasta. Erityisesti omia toiveita voi tuoda esille vapaavuorojen osalta ja toivonkin saavani teiltä hurjasti ideoita (kaikki käy, hullut ja hurjatkin), jotta saamme tehtyä toiminnasta jäsenten näköistä. Jokaisen seuralaisen ideat ja ajatukset ovat tärkeitä, joten tulkaa ihmeessä kertomaan ajatuksia joko hallilla törmätessä tai somen kautta.

Tapaamisiin!