Hallitus esittäytyy

PopDogin hallitukseen vm. 2019 kuuluvat Sanna Hokkanen (pj), Markus Vaajala (vpj), Karoliina Sormunen, Salme Korkala, Maiju Timonen ja Tiina Paananen. Lisäksi hallituksen ulkopuolella, mutta meidän kanssa yhteistyötä tekemässä Koirakeskus Haukkuvaaran kontaktihenkilö Julia Kärnä sekä rahastonhoitaja Laura Marttila.


”Hei,

olen Sanna Hokkanen. Jatkan viidettä vuotta PopDogin jäsenenä, joista viimeiset kolme vuotta olen ollut mukana hallitustoiminnassa. Puheenjohtajuuteni jatkuu nyt toiselle kaudelle.

Seurakoirarotuisia harrastuskavereita minulta löytyy kaksi (Tyyris ja Priima), joiden kanssa harrastan kausiluontoisesti eri lajeja (mm. toko, rally-toko, agility, nose work). Kilpailen koirieni kanssa myös näissä lajeissa. Lisäksi kierrän niiden kanssa koiranäyttelyitä vaihtelevalla menestyksellä. Kasvatan pienimuotoisesti kotioloissa näitä omien koirieni rotuja FCI -kennelnimeni “Fluttershy” alle. Jos Sinua kiinnostaa harrastuskaveriksi pieni, mutta niin pätevä papillon tai phalène harrastavalta kasvattajalta, niin ota ihmeessä yhteyttä ja kysy tulevista pentuesuunnitelmistani! 😉

Minut ja koirani voit tavata monen eri lajin parissa treenaamasta sekä poppareiden vapaavuoroilta että esim. Haukkuvaaran valmennusryhmistä tai Keski-Suomen alueen muista koiramaisista tapahtumista. Tule nykäisemään hihasta, tutustumaan ja puhumaan vaikkapa papilloneista, kerron niistä varsin mielelläni. 😉”


“Moikka,

olen Karoliina Sormunen ja PopDogin hallituksessa nyt neljättä vuotta. Jäsenenä olen ollut vuodesta 2013, seuran alkuajoista asti. Olen toiminut seurassa aikaisempina vuosina myös puheenjohtajana sekä varapuheenjohtajana.

Olen agilityihmisiä ja harrastankin nuoremman koirani collienarttu Javan (kuvassa) kanssa agilityä. Vanhemman koirani, collieuros Kaken kanssa teemme silloin tällöin rally-tokoa.

Olen tykännyt hallitustoiminnasta ja olla mukana viemässä seuraamme eteenpäin, varsinkin agilitytoimikunnan tehtävissä olen päässyt näkemään ja ideoimaan seuralle tapahtumia. Toisinaan olen myös kouluttamassa seuran agilityryhmiä. Valokuvaaminen on myös itselleni tärkeä harrastus, ja koulutukseni (opiskelen yliopistossa tietotekniikkaa) myötä ylläpidän mm. seuramme kotisivuja yllä.

Minulle saa esittää aktiivisesti ideoita erilaisista tapahtumista, ja toivottavasti näemme monen kanssa kesän agilitykisoissa!”


“Hei,

olen Salme Korkala, PopDog ry:n hallituksessa olen kolmatta kautta. Toimin hallituspestin lisäksi myös rally-toko- ja tokotoimikunnan puheenjohtajana.

Itse harrastan snautserini Napon kanssa rally-tokoa ja tokoa. Agilitykurssillakin olemme käyneet, ja lisää on luvassa tänä keväänä. Napolla on koulari RTK2 ja se on Suomen ja Ruotsin muotovalio. Kesällä tykkäämme treenata metsä- ja FH-jälkeä.

Meihin voi hallilla törmätä tokon ja rallyn valmennusryhmissä sekä kisoissa talkoilemassa. Minuun voi olla yhteydessä, jos teillä on toiveita poppareiden toiminnan suhteen.”


“Heippa!

Olen Maiju Mannermaa ja hallituksen jäsen. Omistan kaksi koiraa; 2,5 vuotiaan prahanrottakoira Lyylin ja vuoden ikäisen bordercollien Halisen. Lyyli toimittaa lähinnä seurakoiran virkaa, vaikka innostuneesti osallistuukin temppujen tekemiseen ja hauskanpitoon. Halise on sitten taas ensisijainen harrastuskaveri, mutta hienosti hän myös kainalopaikan täyttää.

Käymme Haukkuvaarassa agilityn ja tokon valmennuksessa. Alunperin minun ei pitänyt innostua kuin tokosta, mutta hyvän harrastuskaverin löydyttyä olemme ehtineet kokeilla jo monenmoista lajia. Tällä hetkellä meitä eniten kiinnostaa toko, agility ja paimennus.

PopDog ry:n jäsen olen ollut parisen vuotta ja tammikuusta alkaen sain kunnian liittyä hallituksen jäseneksi. Minuun törmää somen puolella koordinoimassa poppareiden sunnuntain vapaavuoroja ja paikanpäällekin pyrin mahdollisimman usein pääsemään. Minut voi nähdä kisoissa talkoilemassa tai etenkin viikonloppuisin Haukkuvaarassa treenailemassa.

Poppareiden hallituksen jäsenenä minua kiinnostaa jäsenten ajatukset ja toiveet seuran toiminnasta. Erityisesti omia toiveita voi tuoda esille vapaavuorojen osalta ja toivonkin saavani teiltä hurjasti ideoita (kaikki käy, hullut ja hurjatkin), jotta saamme tehtyä toiminnasta jäsenten näköistä. Jokaisen seuralaisen ideat ja ajatukset ovat tärkeitä, joten tulkaa ihmeessä kertomaan ajatuksia joko hallilla törmätessä tai somen kautta.

Tapaamisiin!


“Hei,

Olen Markus Vaajala ja toista vuotta PopDogin hallituksessa, nyt varapuheenjohtajana.

Minulla on kaksi parsonrusselinterrieriä Unna ja Nala. Molempien kanssa harrastan agilitya, Nalan kanssa nousimme juuri kolmosluokkaan ja Unna on aloittelemassa kilpailemista möllikisoissa. Olen myös agilitytoimikunnan jäsen ja koulutan tällä hetkellä poppareiden agilityn alkeis- ja jatkokursseilla. Käyn molempien koirien kanssa Koirakeskus Haukkuvaarassa agilityvalmennuksessa sekä itsenäisesti treenaamassa.

Tulkaahan jutustelemaan, mikäli törmätään hallilla tai muissa merkeissä. Olisi mukava tuntea mahdollisimman paljon seuran jäseniä.”


“Tervehdys! Olen Tiina Paananen, mukana Pop Dog ry:n hallituksessa kauden tauon jälkeen. Olin aiemmin mukana yhteensä kolmen kauden ajan vuosina 2015-2017 mm. sihteerinä, varapuheenjohtajana ja hetken puheenjohtajana.

Harrastustaustaa löytyy monipuolisesti yli kuuden vuoden ajalta sileäkarvaisen collieni Pongon kanssa. Tällä hetkellä keskitymme tokoon ja rally-tokoon valmennusryhmissä, tarkoituksena olisi päästä korkkaamaan tokossa voittajaluokka ja rally-tokossa metsästää valiotuloksia. Pongon kanssa ollaan jo tahkottu RTK4, TK1 ja TK2 -koularit ja agilitystä yksi LUVA-kakkosista. Kokeiltu on varmaan kaikkia mahdollisia lajeja aina pk-hausta näyttelyihin ja koiratanssiin, joten jonkinlainen mielikuva tai näppituntuma löytyy monista eri lajeista. Olen kouluttanut agilityssä, rally-tokossa ja tokossa niin meidän Popparien junnuja kuin aikuisiakin. Kouluttaminen on mukavaa puuhaa mistä pidän erittäin paljon.

Sydäntä lähellä on erityisesti (valmennus)tapahtumat, seuran näkyvyys digitaalisissa kanavissa ja tietenkin tärkeimpänä oman koiran kanssa harrastaminen. Minusta saa treeniseuraa outoihin aikoihin hallille ja tietysti mielenkiintoisia vinkkejä omaan treenaamiseen. Tule nykäisemään hih(n)asta hallilla!”