Koulutus

Koirakurssit Jyväskylässä

Agility – Rally-tokoPop Dog järjestää seuralaisilleen koulutusta Koirakeskus Haukkuvaaran tiloissa. Tällä hetkellä seurassamme järjestetään JunnuPop-koulutuksen lisäksi vaihdellen agility-, tokon alkeis-, rally-toko- sekä nosework -koulutusta. Kesäkaudella 2018 oli seuramme jäsenille itseohjautuvia sekä agilityn että vuoroviikon rally-tokon ja tokon kenttäaikoja seuran vuokraamana Koirakeskus Haukkuvaaran ulkokentällä. Kouluttajavierailut ovat nähtävillä tulevat tapahtumat -sivulla.

Aikuisten agilitykurssit

Aikuisten agilitykurssit ovat sunnuntaisin klo 17-20. Ryhmän koko 4-6 koirakkoa, kurssipaikka on ohjaajakohtainen. Treeniaika 1,5h per ryhmä ja kouluttajina seuran koulutusohjaajat. Kurssin lyhyen keston myötä (5-6krt koulutusta/kurssi), on odotusaika seuraavan kurssin aloittamiseen lyhyt, mikäli haluaa lähteä harrastamaan agilitya silloin kun kurssi on jo menossa. Kurssin vastuukouluttajasta riippuen on kurssille mahdollista päästä mukaan kesken kurssin. Juoksuiset nartut saavat treenata pöksyt jalassa.

Lisätietoja uutisista.

Rally-tokon alkeet ja jatko -kurssit

Rally-tokokurssi alkeis- ja jatkokurssi järjestetään sunnuntaisin enintään neljän koirakon ryhmissä. Lisätietoa ajankohtaisesta kurssi-ilmoittautumisesta.

Kuva: Heli Tuominen