Koulutus

KOIRAKURSSIT Jyväskylässä
Agility – Rally-toko – NoseWork

Pop Dog järjestää seuralaisilleen koulutusta Koirakeskus Haukkuvaaran tiloissa. Tällä hetkellä seurassamme järjestetään JunnuPop-koulutuksen lisäksi vaihdellen agility-, tokon alkeis-, rally-toko- sekä nosework -koulutusta. Kesäkaudella 2018 oli seuramme jäsenille itseohjautuvia sekä agilityn että vuoroviikon rally-tokon ja tokon kenttäaikoja seuran vuokraamana Koirakeskus Haukkuvaaran ulkokentällä. Kouluttajavierailut ovat nähtävillä tulevat tapahtumat -sivulla.

Aikuisten agilitykurssit

Aikuisten agilitykurssit ovat sunnuntaisin klo 17-20. Ryhmän koko 4-6 koirakkoa, kurssipaikka on ohjaajakohtainen. Treeniaika 1,5h per ryhmä ja kouluttajina seuran koulutusohjaajat. Kurssin lyhyen keston myötä (5-6krt koulutusta/kurssi), on odotusaika seuraavan kurssin aloittamiseen lyhyt, mikäli haluaa lähteä harrastamaan agilitya silloin kun kurssi on jo menossa. Kurssin vastuukouluttajasta riippuen on kurssille mahdollista päästä mukaan kesken kurssin. Juoksuiset nartut saavat treenata pöksyt jalassa.

Lisätietoja uutisista. Seuraavat agilitykurssit alkavat tammikuussa 2019.

Rally-tokon alkeet ja jatko -kurssit

Rally-tokokurssi alkeis- ja jatkokurssi järjestetään sunnuntaisin enintään neljän koirakon ryhmissä. Lisätietoa ajankohtaisesta kurssi-ilmoittautumisesta. Seuraavat rally-tokokurssit alkanevat keväällä 2019.

NoseWorkin alkeet -kurssi

Nosework -alkeiskurssi järjestettiin ensimmäisen kerran heinä-elokuussa 2018 ja jatkokurssi syys-lokakuussa 2018. Keväällä 2019 on mahdollisesti tulossa seuraava alkeiskurssi.

Kuva: Heli Tuominen