Koulutus

Koirakurssit Jyväskylässä

agility – rally-toko – tokoPopDog järjestää seuralaisilleen koulutusta Koirakeskus Haukkuvaaran tiloissa. Tällä hetkellä seurassamme järjestetään JunnuPop-koulutuksen lisäksi vaihdellen agility-, tokon alkeis-, rally-toko- sekä nose work -koulutuksia. Ulkopuoliset kouluttajavierailut ovat nähtävillä tulevat tapahtumat -sivulla.

Aikuisten agilitykurssit

Aikuisten agilitykurssit ovat sunnuntaisin klo 17-20. Ryhmän koko 4-6 koirakkoa, kurssipaikka on ohjaajakohtainen. Treeniaika 1,5h per ryhmä ja kouluttajina toimivat seuran koulutusohjaajat. Kurssin lyhyen keston myötä (5-6krt koulutusta/kurssi), on odotusaika seuraavan kurssin aloittamiseen lyhyt, mikäli haluaa lähteä harrastamaan agilitya silloin kun kurssi on jo menossa. Kurssin vastuukouluttajasta riippuen, on kurssille mahdollista päästä mukaan kesken kurssin. Juoksuiset nartut saavat treenata pöksyt jalassa.

Lisätietoja uutisista.

Rally-tokon alkeet ja jatko -kurssit

Rally-tokokurssi alkeis- ja jatkokurssi järjestetään sunnuntaisin enintään neljän koirakon ryhmissä kysynnän mukaan. Lisätietoa ajankohtaisesta kurssi-ilmoittautumisesta.

Kuva: Heli Tuominen