Jäseneksi

Liity mukaan Pop Dogiin – jyväskyläläiseen koiraseuraan!

Seuraamme ovat tervetulleita kaikki koiraharrastajat ikään, rotuun ja harrastuslajiin katsomatta. Seuran jäsenyys ei velvoita osallistumaan talkoisiin, vaan voit osallistua toimintaan omien mahdollisuuksiesi mukaan. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Pop Dog ry:n järjestämiin kisoihin on jäsenillä alennettu osallistumismaksu. Samoin seuran järjestämiin ulkopuolisiin koulutuksiin pääsevät jäsenet halvemmalla. Sekä kisoihin että koulutuksiin ilmoittautuminen on aina avoin jäsenille ennen kuin ilmoittautuminen avataan ei-jäsenille.

Seuralla on myös sunnuntai-iltapäivisin klo 16-18 vakiovuoro Koiravalmennus Motivaation hallissa. Vuorolla järjestetään joko popup -tyyppistä toimintaa pientä maksua vastaan tai ilmaisia vapaavuoroja kohdennettuna tiettyyn lajiin tai lajeihin. Lisätietoa jäsenten vakiovuoron ohjelmasta saat jäsentiedotteesta tai jäsenten Facebookin suljetusta fb-ryhmästä.

Jäsenmaksu vuonna 2023

25 € aikuisille ja
10 € alle 18-vuotiaille

Oletko vuoden 2022 jäsen ja jatkat jäsenenä 2023? Edellisvuoden jäsenet saavat jäsenmaksun sähköpostitse (Yhdistysavaimeen ilmoitettuun osoitteeseen) tammikuussa.

Kun haluat liittyä uudeksi jäseneksi:

1. Täytä tietosi jäsenrekisteriimme: https://popdog.yhdistysavain.fi/
Käyttäjätunnukseksi tulee laittaa voimassa oleva sähköpostiosoite, koska siihen osoitteeseen saat myös jäsenmaksulaskun.

2. Odota jäsenmaksulaskua sähköpostiisi
Saat sähköpostiisi laskun, jossa on maksutiedot.

3. Jos käytät Facebookkia, laita liittymispyyntöä ryhmään: https://www.facebook.com/groups/PopDog/.
Liitämme jäseniä ryhmään kun saamme tarkistettua jäsenmaksun ja -hakemuksen, n. viikon välein.

PopDogin kautta voit hankkia myös Suomen Agilityliiton lisenssin.

Jos sinulla on kysyttävää esim. jäseneksi liittymisestä tai junnupop-toiminnasta, ota yhteyttä popdog.ry@gmail.com.

Agilitykurssi Jyväskylä, Rally-tokokurssi Jyväskylä, Koirakurssi, Koiravalmennus, Jyväskylä Koirakilpailut, Koiraharrastus Jyväskylä