Yhdistys

Seuralaisia kotikisoissa Haukkuvaarassa

PopDog on jyväskyläläinen yli 200 koiraharrastajan seura, joka arvostaa ammattitasoista ja kaikille avointa koulutusta, johon on helppo päästä mukaan. Toimimme yhteistyössä Koirakeskus Haukkuvaaran kanssa, jonka tiloissa järjestämme koulutuksia, valmennuksia ja erilaisia tutustumispäiviä ja muuta mukavaa. Yhdistys käyttää jäsenmaksuista ja varainhankinnasta saadut varat jäsenten koulutuksiin, erilaisten tapahtumien järjestämiseen ja monenlaiseen mukavaan koiraharrastustoimintaan.

Vuoden 2018 aikana olemme tähän mennessä järjestäneet mm. virallisia toko- ja rally-tokokisoja, junnuagilitaajien leiriviikon sekä viikottaiset Junnu-Pop agilityharjoitukset alkeis- ja jatkotasoisille junioriohjaajille. Seurassamme järjestetään myös agilityn alkeis- ja jatkokursseja aikuisille sekä rally-tokon että noseworkin alkeiskurssiopetusta.

Jos seuratoiminta kiinnostaa sinua, olet lämpimästi tervetullut talkoilemaan, järjestämään tapahtumia ja ideoimaan millaista toimintaa järjestämme jäsenille. Meiltä löytyy myös toimikuntia, joissa on mahdollista päästä vaikuttamaan seuran toimintaan lajeittain. Seuran jäsenyys ei velvoita osallistumaan talkoisiin, vaan voit osallistua toimintaan omien mahdollisuuksiesi mukaan. Haukkuvaaran tiloissa harjoitellessaan jäsenet voivat myös keittää kahvia tai teetä harjoittelun ohessa veloituksetta.

Jos olet kiinnostunut talkoilemisesta, voit kysyä siitä sähköpostilla popdog.ry(at)gmail.com tai suljetussa Facebook-ryhmässämme. Popparien toiminnasta saat parhaiten tietoa seuraamalla kaikille avointa Facebook-sivuamme, jossa tiedotamme erilaisista tapahtumista. Seuralta löytyy myös Instagram -tili, tunnuksella popdogry. Lisäksi Pop Dogilla on vain jäsenille tarkoitettu suljettu Facebook-ryhmä. Ryhmässä on mahdollista kysellä kimppakyytejä, vaihtaa tai myydä treenivuorojaan esteen sattuessa, huhuilla kaveria puolittamaan yksäriä tai tuulettaa kisamenestystä.

Yhteydenotto

Sähköpostitse popdog.ry@gmail.com