Yhdistys

https://www.popdog.fi/wp-content/uploads/2023/01/logon-suunnittelukisa.pdf

PopDog ry tarjoaa eri tasoisille koirakoille kaikille avointa toimintaa eri lajeissa. Yhdistyksemme tärkeitä toimintaperiaatteita ja arvoja ovat mm. koiralähtöisyys, positiivinen vahvistaminen, treenikavereiden kunnioitus ja kannustus. Yhdistys käyttää jäsenmaksuista ja varainhankinnasta saadut varat seuran jäsenten hyväksi mm. vapaavuorojen kustantamiseen ja  erilaisten koulutusten ja tapahtumien järjestämiseen. 

Aktiivisena seurana tarjoamme useita eri lajien kisoja ja kokeita vuoden aikana. 

Jos seuratoiminta kiinnostaa sinua, olet lämpimästi tervetullut talkoilemaan, järjestämään tapahtumia ja ideoimaan toimintaa jäsenille. Meiltä löytyy myös toimikuntia, joissa on mahdollista päästä vaikuttamaan seuran toimintaan lajeittain. Seuran jäsenyys ei kuitenkaan velvoita sinua osallistumaan talkoisiin, vaan voit osallistua toimintaan omien mahdollisuuksiesi mukaan. 

Jos olet kiinnostunut talkoilemisesta, voit kysyä siitä sähköpostilla popdog.ry(at)gmail.com tai suljetussa Facebook-ryhmässämme. Popparien toiminnasta saat parhaiten tietoa seuraamalla kaikille avointa Facebook-sivuamme, jossa tiedotamme erilaisista tapahtumista. Lisäksi PopDogilla on vain jäsenille tarkoitettu suljettu Facebook-ryhmä. Suljetussa ryhmässä informoimme jäseniä tulevista tapahtumista ja muista seuraan liittyvistä asioista. Sieltä voit myös löytää itsellesi treeniseuraa tai kertoa meille kisamenestyksestä.

Yhteydenotto

Sähköpostitse popdog.ry@gmail.com