Yhdistys

Seuralaisia kotikisoissa Haukkuvaarassa

PopDog on jyväskyläläinen yli 200 koiraharrastajan seura, joka arvostaa ammattitasoista ja kaikille avointa koulutusta, johon on helppo päästä mukaan. Toimimme osittaisessa yhteistyössä Koirakeskus Haukkuvaaran kanssa, jonka tiloissa järjestämme koulutuksia, valmennuksia ja erilaisia tutustumispäiviä ja muuta mukavaa. Yhdistys käyttää jäsenmaksuista ja varainhankinnasta saadut varat jäsenten koulutuksiin, erilaisten tapahtumien järjestämiseen ja monenlaiseen mukavaan koiraharrastustoimintaan.

Vuoden 2019 aikana olemme tähän mennessä järjestäneet mm. virallisia toko- ja rally-tokokisoja, viikoittaisia JunnuPop -agilityharjoituksia alkeis- ja jatkotasoisille junioriohjaajille sekä kisanomaisia ratatreenejä toko, rally-tokon ja agilityn saralla. Seurassamme järjestetään myös agilityn alkeis- ja jatkokursseja aikuisille sekä kysynnän ja mahdollisuuksien mukaan rally-tokon, tokon tai Nose Work:n alkeiskurssiopetusta.

Jos seuratoiminta kiinnostaa sinua, olet lämpimästi tervetullut talkoilemaan, järjestämään tapahtumia ja ideoimaan millaista toimintaa järjestämme jäsenille. Meiltä löytyy myös toimikuntia, joissa on mahdollista päästä vaikuttamaan seuran toimintaan lajeittain. Seuran jäsenyys ei velvoita kuitenkaan osallistumaan talkoisiin, vaan voit osallistua toimintaan omien mahdollisuuksiesi mukaan. Haukkuvaaran tiloissa harjoitellessaan jäsenet voivat myös keittää kahvia tai teetä harjoittelun ohessa veloituksetta.

Jos olet kiinnostunut talkoilemisesta, voit kysyä siitä sähköpostilla popdog.ry(at)gmail.com tai suljetussa Facebook-ryhmässämme. Popparien toiminnasta saat parhaiten tietoa seuraamalla kaikille avointa Facebook-sivuamme, jossa tiedotamme erilaisista tapahtumista. Seuralta löytyy myös Instagram -tili, tunnuksella popdogry. Lisäksi PopDogilla on vain jäsenille tarkoitettu suljettu Facebook-ryhmä. Ryhmässä on mahdollista kysellä kimppakyytejä, vaihtaa tai myydä treenivuorojaan esteen sattuessa myös esimerkiksi Koirakeskus Haukkuvaaran valmennuksiin, huhuilla kaveria puolittamaan yksäriä tai tuulettaa kisamenestystä.

Yhteydenotto

Sähköpostitse popdog.ry@gmail.com