Hae PopDog ry:n tokon pm-joukkueeseen!

Hae Pop Dog ry:n tokon piirinmestaruusjoukkueeseen!


Tokon Keski-Suomen piirinmestaruuskilpailut järjestetään Laukaan Vihtavuoressa 24.9.2017.
Pop Dog ry:n tokon piirinmestaruuskisajoukkueeseen voit hakea lähettämällä sähköpostia osoitteeseen salme.korkala [at] gmail.com (osoite on ilman välilyöntejä) viimeistään su 20.8.2017. Liitä sähköpostiin mukaan kuva kilpailukirjastasi tai linkki koiran virallisiin kisatuloksiin, mikäli siinä näkyvät kaikki tulokset. Ilmoita sähköpostissa nimesi, koiran virallinen nimi sekä tokon kisatulokset siinä luokassa, johon haet joukkueessa kisaamaan. Jos ette ole vielä kisannut ko. luokassa, ilmoita edeltävään koulutustunnukseen liittyvät koiran tulokset.

Koiran ohjaajan tulee asua vakituisesti Keski-Suomen kennelpiirin alueella, olla Suomen Kennelliiton jäsen tai Keski-Suomen kennelpiirin jäsen. Joukkueeseen valittavien ohjaajien tulee olla myös Pop Dog ry:n jäseniä.

Joukkueeseen valitaan enintään viisi koirakkoa ja mahdollisesti varakoirakoita. Kilpailuluokat ovat vapaat. Joukkueen tulos lasketaan kolmen (3) parhaan koiran yhteenlasketusta tuloksesta, kuitenkin niin, että mukana on vain yksi (1) voittaja- tai erikoisvoittajaluokan tulos. Mukaan tarvitaan siis alo- ja avoluokkien koiria myös.
Piirinmestaruuskilpailuissa noudatetaan Suomen Kennelliiton sääntöjä ja piirinmestaruuskokeiden järjestämisohjeita.
Pop Dog ry tukee joukkuetta kisaan osallistumisessa.