Janne Karstusen agilityvalmennus

PopDog ry järjestää Janne Karstusen agilityvalmennuksen lämpimässä tekonurmipohjaisessa Haukkuvaaran hallissa Jyväskylässä.

Janne Karstunen on agilityvalmentaja, Suomen Agilityliiton (Sagi) liittokouluttaja ja agilitytuomari. Hän on toiminut Suomen MM-joukkueen varajoukkueenjohtajana sekä ollut tuomarina TV2:n Koiramestari-ohjelmassa. Janne Karstunen on edustanut Suomea useissa agilityn arvokisoissa vuosien varrella.

KENELLE: Kaikille koirille, myös mölleille. (Koirakoille, jotka voivat suorittaa useamman esteen kokonaisuuksia. Kontaktien ja pujottelun osaaminen radan osana ei ole välttämätöntä)

OSALLISTUMISMAKSU: 55e koirakko (PopDogin jäsenet), muut 60e/ koirakko. Maksutiedot ilmoitetaan myöhemmin koulutuksen varmistuttua. Kuunteluoppilaat 10€.

ILMOITTAUTUMISET: tiinapirinen2@gmail.com 8.2.2016 mennessä. Kerro ilmoittautuessasi ohjaajan nimi ja yhteystiedot, koiran nimi, ikä, koko- ja kilpailuluokka, mahdolliset aikataulurajoitteet sekä se, oletko PopDogin jäsen.
Ilmoittautuessa etusijalla PopDogin jäsenet 5.12 asti, sen jälkeen mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen on sitova. Juoksunarttu voi osallistua housut jalassa. Esteen sattuessa koulutukseen ilmoittautuneella on oikeus hankkia itselleen sijainen.Tervetuloa mukaan! 🙂