Jäsenedut 2018

Pop Dog ry:n jäsenyys kannattaa!

Jäsenedut 2018

Pop Dog ry:n järjestämiin kisoihin on jäsenillä alennettu osallistumismaksu. Samoin seuran järjestämiin ulkopuolisiin koulutuksiin pääsevät jäsenet halvemmalla. Sekä kisoihin että koulutuksiin ilmoittautuminen on avoin jäsenille aina ennen kuin ilmoittautuminen avataan kaikille. Koulutusryhmät ja JunnuPop ovat avoimia vain jäsenistöllemme.

Tänä syksynä olemme aloittaneet kokeilun sunnuntaisesta vakiovuorosta, joka syyskokouksessa päätettiin keväälläkin pitää maksuttomana – ja vain jäsenille tarkoitettuna – täysin jäsenistölle tarjottuna omana vuoronaan. Vakiovuoro on talvikaudella hallivuoro ja kesäkaudella ulkokenttävuoro. Vakiovuoro on voimassa toistaiseksi.

Uudeksi jäseneksi voit liittyä heti loppuvuodelle ja vuodelle 2018: https://www.popdog.fi/jaseneksi/

Näiden huippuetujen lisäksi jäsenenä on mukavaa! Pop Dogin jäsenenä et ole talkoovelvoitteinen, vaan talkoilut tapahtuvat oman mielenkiinnon mukaisesti. Kisapäivät ovat kuitenkin mukavia ja antoisia, jolloin on mukava tehdä yhdessä. Näin ylläpidämme iloista seurakulttuuria ja hyvän mielen kisoja!

Ensi vuoden jäsenmaksuista tulee nykyisille jäsenille sähköpostitse lasku tammikuun aikana. Lasku laitetaan siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on ilmoitettu Yhdistysavaimessa. Syyskokouksessa päätettiin, että ensi vuonna junnujen jäsenmaksu on 10 euroa ja aikuisten 25 euroa. Aikuisten jäsenmaksu on siis 5 euroa kalliimpi kuin viime vuonna, mutta syyskokouksessa tätä pidettiin parempana vaihtoehtona kuin sunnuntain vapaavuoron maksullisuutta.