Junnuagility: JunnuPop

 JunnuPop – agilitya juniori-ikäisille (8-17 v.) ohjaajille

Torstaisin klo 17-18 alkeet, klo 18-19 jatkoryhmä ja klo 19-20 jatkoryhmä. Uudet junnut pääsevät aloittamaan joka torstai. Tutustumiskerta 10€, ryhmäpaikka 190€ syyskausi.

Syyskausi 2018 alkaa elo-syyskuussa ja jatkuu joulukuulle asti. Kevätkausi alkaa tammikuussa ja jatkuu toukokuun loppuun saakka. Syys- ja kevätkauden harjoituspäivät näet alempaa.

Lisätiedot:
– Minna Söderlund 040 8350232 minsoderlund@gmail.com ja
– Taina Lauttaanaho 0407268951 rantapallo84@hotmail.com

Ilmoittautumiset sivun lopusta löytyvällä lomakkeella.

Paikka: Koirakeskus Haukkuvaaran lämmin tekonurmihalli Jyskässä (Valmetintie 11).
Kenelle: Yli 6kk:n ikäisille rokotetuille koirille ja 8-17 vuotiaille agilitaajille jotka haluavat harjoitella viikoittain yhdessä muiden junnujen kanssa.
Tavoite: Opetella agilitya mukavassa porukassa omaan tahtiin edeten.
Sisältö: Harjoitellaan koirankoulutuksen perustaitoja: motivointia, vireen hallintaa ja palkitsemista. Opetetaan koiralle itsenäinen ja turvallinen esteosaaminen. Tutustutaan rataharjoitusten avulla ohjaustekniikoiden käyttöön.

Harjoituksiin osallistuvalla ohjaajalla tulee olla Agilityliiton lisenssi. Lisätietoja lisenssistä: www.agilityliitto.fi

Tervetuloa niin vanhat kuin uudetkin junnut!
Terveisin Junnupop-vastuukouluttajat Minna ja Taina 🙂

Tilausehdot ja muita ohjeita:

• Harjoittelumaksu maksetaan annetulla viitenumerolla ja sitä ei palauteta kesken kauden.

• Ryhmä viettää kesälomaa kesä-elokuussa.

• Juoksunartun kanssa ei voi osallistua harjoituksiin. Varoaika juoksujen loppumisesta on 1 viikko. Juoksujen ajaksi on mahdollista saada lainakoira.

Katso lisäohjeet hallissa ja sen ympäristössä toimimiselle Haukkuvaaran sivuilta tai kysy kouluttajilta!

• Älä anna koiran tehdä tarpeitaan sisälle. Haukkuvaaran tiloissa on 20€ sotkusakko. Koirilla on lupa käyttää poksyjä ja koirat käytetään monta kertaa treenien aikana ulkona.

Treeneihin tarvitset mukaasi: Kiinteitä namusia, jotka eivät murene. Koiran lempilelun tai kaksi. Pakasterasian kannen. Normaalin hihnan. Näiden kaikkien kuljettamiseen suosittelemme esim. treenitaskua tai muuta vastaavaa. Kysy lisää kouluttajilta!

 

namileluhaukkuvaara

Ilmoittautuminen