Korrien valmennuspäivä toukokuussa 2019

HALUAISITKO KORRIEN OPPIIN? 

Pitkän linjan tottelevaisuuden maajoukkuevalmennusrenkaan jäsenet sekä esimerkiksi työlinjaisia bordercollieita Tending -kasvattajanimellä kasvattavat Pekka Korri sekä Riitta Jantunen-Korri saapuvat valmentamaan PopDogin jäseniä sekä muita koulutuksesta kiinnostuneita lauantaina 4.5.2019 klo 9-16. Koulutuspaikkana on Koirakeskus Haukkuvaaran lämmitetty sisähalli.

Koulutukseen voivat osallistua kaikki, jotka ovat kiinnostuneita toko- tai PK-lajeista tai myös, jos kaipaat esim. rally-tokon seuruuseen treeniä. Koirakeskus Haukkuvaarassa on käytettävissä PK-esteet (sekä hyppy että A). Kisakokemusta em. lajeista ei tarvitse olla. Koulutus sopii myös pennuille.

Jokaisella koirakolla on 20 min treeniaika per kouluttaja, eli yhteensä 40 min. Pekka Korri keskittyy enemmän koiran tunnetilaan ja Riitta Jantunen-Korri tekniikkaharjoitteluun. Koulutukseen myydään koirakkopaikat kokonaisuudessaan kahdelle valmentajalle, ei yksittäisiä paikkoja vain toiselle valmentajalle. Mukaan mahtuu 18 koirakkoa. 

KOULUTUKSEN HINTA
40 min treeniajan saavat PopDog ry:n jäsenet 49 €, ei-jäsenet 59 € hintaan. Ps. Jos et ole jo liittynyt jäseneksi, niin vuodenvaihteessa kannattaa ehdottomasti liittyä! Vaikka ei tuo ole huono hinta tästä koulutuksesta ei-jäsenhinnallakaan. 🙂 

KUUNTELUOPPILAAT ovat tervetulleita 10 € hintaan. Ennen tapahtumaa laita viesti popdog.ry(at)gmail.com, että haluat tulla kuunteluoppilaaksi, niin laitamme maksuohjeet tili- ja viitenumeroineen. Saatuasi maksuohjeet laita heti kuitti maksustasi paluuviestinä, niin varmistat kuunteluoppilaspaikkasi. Ilmoittautuminen kuunteluoppilaaksi alkaen 1.1.2019. 

ILMOITTAUTUMINEN
PopDog ry:n jäsenten ilmoittautuminen aukeaa 16.12.2018. Ei-jäsenille ilmoittautuminen aukeaa 6.1.2019.

VARMISTA PAIKKASI laittamalla viesti osoitteeseen oona@haukkuvaara.fi. Kerro samalla, minkä koiran kanssa olet osallistumassa ja mikä on laji, mistä olet kiinnostunut. Kerro myös, oletko PopDogin jäsen. 

Oona varmistaa paluuviestillä, mahdutko mukaan ja antaa samalla maksuohjeet koulutuksen maksamiseksi. Eräpäivä koulutuksen maksamiseksi on heti maksuohjeet saatuasi. 

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova, maksukuitilla varmistat paikkasi. Esteen sattuessa koulutukseen ilmoittautunut on velvollinen hankkimaan itselleen sijaisen tai maksamaan koulutusmaksun. Koulutusmaksuja ei palauteta muussa tapauksessa kuin, jos kouluttajille tulee este ja tapahtumanjärjestäjä joutuu perumaan koulutuksen kokonaisuudessaan. Voit myydä paikkasi eteenpäin esteen sattuessa. Jäsenhinnalla myyty koirakkopaikka voidaan myydä vain toiselle seuranjäsenelle jäsenhinnalla. 

KOULUTUKSEN JÄRJESTÄÄ PopDog ry. 
Lisätietoja voit kysyä seuran sähköpostista popdog.ry(at)gmail.com tai esimerkiksi lähestyä seuran toko- ja rally-tokotoimikuntaa aiheeseen liittyen.