Luento: TOKO-kokeeseen uusilla säännöillä

3

Pop Dog ry järjestää jäsenilleen luennon TOKO-kokeeseen uusilla säännöillä. Luennolla on luennoimassa tuleva tottelevaisuuskoetuomari Heli Herranen sekä tottelevaisuuslajeissa kisannut sekä valmentanut Oona Tuormaa-Soikkeli. Luento järjestetään Koirakeskus Haukkuvaaran luentotilassa ti 17.5. klo 18-21. Event Facebookissa.

Luennolla perehdytään TOKO-kokeeseen ja siihen, mitä koetilanteessa tapahtuu. Luento on hyödyllinen aloittelijoista ylempien luokkien koirakoihin, jos he eivät ole kisanneet vielä paljoa uusilla säännöillä. Luennolla keskitytään TOKO-kokeiden sääntöihin ja siihen, miten TOKO-kokeiden uudet säännöt eroavat vanhoista, eli myös mitä konkareidenkin pitää ottaa kehässä huomioon. Sen lisäksi kokeissa ensikertalaiset kuulevat kehäkäytännöt, esim. mistä tulee pistevähennyksiä. Luennolla kerrotaan myös tokokokeeseen valmistautumisesta. Mukaan kannattaa ottaa muistiinpanovälineitä.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen aukeaa 4.5. eli aikaisemmin lähetettyjä sähköposteja ei oteta huomioon. Luento on Pop Dog ry:n jäsenille ilmainen ja avoin ainoastaan seuralaisille. Luennolle ilmottaudutaan sähköpostiosoitteeseen tiksu-@hotmail.com omalla nimellä.
HUOM. ILMOTTAUDUTHAN MUKAAN VAIN, MIKÄLI TULET VARMASTI PAIKALLE, koska muuten viet jonkun muun halukkaan paikan. Mukaan mahtuu sen verran ihmisiä, kun luentotila vetää.

Tapahtumasta vastaa Tiina Paananen ja Oona Tuormaa-Soikkeli.