Match Show 16.10.2016

Pop Dog Ry järjestää Match Show:n Koirakeskus Haukkuvaarassa 16.10.2016.

bis1_mara
Tapahtuman pääsponsorina:
Hau Hau Champion

Ilmoittautuminen alkaa klo 11, kehät klo 12.
Ilmoittautumismaksu 7€/koira, saman omistajan 2. jne koira 5€, koira&junnu 5€.

Muistathan rokotustodistuksen sekä tasarahan!

Luokat:
-Pienet pennut (alle 40cm / 4-12kk)
-Isot pennut (yli 40cm / 4-12kk)
-Pienet aikuiset (alle 40cm)
-Isot aikuiset (yli 40cm)
-Veteraanit yli 8v
-Koira ja junnu (alle 18-vuotta)
Paikalla myös buffetti! Tervetuloa koko perhe!

Noudatamme Kennelliiton rokotussuosituksia.
Juoksuiset nartut eivät voi osallistua tapahtumaan.
Ei korttimaksu mahdollisuutta.

Huomioitahan, että tapahtuma järjestetään Haukkuvaaran hallissa. Hallin tärkeimmät säännöt olemme koonneet sivun alareunaan. Noudatathan sääntöjä, jotta tilat ovat jatkossakin koiraväen käytettävissä. Jos sinulla on kysyttävää autamme mielellämme! Yritämme myös parhaamme mukaan laittaa paikalle opasteita.

http://www.haukkuvaara.fi/Halli (säännöt sivun alareunassa).

Pysäköintipaikat sijaitsevat hallin päädyssä ja sisääntuloväylän vasemmalla puolella. Naapuriyrityksen piha-alue on Haukkuvaaran lasioven välittömässä läheisyydessä. Siellä oleskelu sekä pysäköinti on kielletty. Myös kaikilla nurmikoilla liikkuminen on kielletty. Alueella on nauhoittava kameravalvonta.

Koirien ulkoilualue on hallin takana ja metsärinteessä. Kakat kerätään pois koko alueelta. Hallista saat kakkapusseja ja hallin isojen ovien vieressä on roskasäiliö. Koirien ei anneta merkkailla rakennuksen seiniin, autoihin tai muulle piha-alueelle.

Koirat kannattaa ulkoiluttaa ennen hallille saapumista ja tarvittaessa hallilla olo aikana metsärinteessä, jotta vältytään pissa- ja kakkavahingoilta. Hallin sisätilojen likaamisesta seuraa sotkusakko 20€. Siivoustarvikkeet ovat telineessä portaiden lähellä. Vahingon tapahduttua siivotaan välittömästi (pissa, kakka, oksennus), sotkusakko kirjataan sotkusakkovihkoon ja maksetaan viitenumerolla. Pöksyjen käyttö on sallittua ja enemminkin suotavaa jos koiran siisteyskäsitys yhtään epäilyttää.