Oili Huotarin tokovalmennus 18.12.16

HALUATKO LÄMPIMÄÄN HALLIIN VALMENTAUTUMAAN HALLITSEVAN MAAILMANMESTARIN OPPIIN?

BANNERI
Oili Huotari saapuu valmentamaan poppareille tokoa 18.12.2016 klo 9-17. Paikkana on Koirakeskus Haukkuvaaran lämmin halli. Koulutukseen voivat tulla kaikki, jotka ovat kiinnostuneita lajista tai jo ennestään harrastaneet tai kisanneet tokoa. Sopii hyvin myös pennuille, aloittelijoille, rally-tokoharrastajille… Jokaisella koirakolla on 30min omaa treeniaikaa sekä kaikkien koirakoiden kesken 30min yhteistreeni. Mukaan mahtuu 14 koirakkoa.

Oili Huotari on pidetty, suosittu ja menestynyt tokoharrastaja ja -kouluttaja. Hän on kisannut Suomen ja maailman huipputasolla. Tänä vuonna Oilin saavutuksia on maailmanmestaruus sekä SM hopea.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen osoitteeseen tiksu-@hotmail.com ja se on sitova vain maksukuitin kanssa (ei siis pelkkiä varauksia!) eli laita HETI ilmottautumiseen mukaan maksukuitti. Pop Dog ry:n jäsenille ilmottautuminen aukeaa 8.8 ja ei jäsenille 19.9.
Väliaikatieto 30.8: Koirakkopaikoille mahtuu vielä 1 koirakkoa.

Maksutiedot
Tilinumero: FI76 5290 0220 4443 09
Pankki: OP
Saaja: Pop Dog ry
Viite: 95196
Hinta: 57€/jäsen, 62€/ei-jäsen
Eräpäivä: heti ilmoittautuessa

Kuunteluoppilaat
5€/Pop Dog ry:n jäsen ja 10€/ei-jäsen. Laita ennen tapahtumaan viesti tiksu-@hotmail.com sähköpostilla, jossa maksukuitti ja ilmoitus, että olet tulossa kuunteluoppilaaksi. Maksutiedot (ja viite) ovat samat kuin yllä.

Tapahtumasta vastaa Tiina Paananen.

FB-eventiin tulee ajankohtaisesti päivitettyä esim. vapaiden koirakkopaikkojen määrä.