Tervetuloa meille koetoimitsijaksi!

rallytokokisat4

Sinustako meille koetoimitsija?

Kiinnostaako kisojen järjestäminen mukavassa seurassa? Onko joku tietty laji on sydäntä lähellä? Haluatko oppia vieläkin paremmaksi organisoijaksi ja vastuuhenkilöksi? Haluatko olla viemässä seuran toimintaa eteenpäin?

Koetoimitsija on virallisista kilpailuista vastuussa oleva henkilö. Hänen tehtäviänsä on etukäteistyöt (tuomareihin yhteydessä olo, kisakirjeet, lähtölistat) sekä kisapäivänä pöytäkirjojen sekä kisakirjojen allekirjoitus. Koetoimitsijan apuna on liuta talkoolaisia kisapäivänä, joten yksin ei joudu olemaan!

Mitä enemmän meillä on koetoimitsijoita, sitä enemmän voidaan jakaa kisojen järjestämisvastuita. Jo yksien kisojen järkkääminen vuodessa olisi suuri panos seuralle! Mihinkään rankkaan puuhaan ei siis joudu, vaan tekemään sen verran kuin jaksaa.

Jos kisojen järjestäminen kiinnostaa laita viestiä popdog.ry@gmail.com niin katsotaan yhdessä sopiva ajankohta (ensi talven hallivaraukset pitäisi tehdä mahdollisimman pian). 🙂 

Jos sinulla ei vielä ole korttia, mutta järjestäminen kiinnostaa niin esimerkiksi 19.3. on koetoimitsijakurssi 1 tarjolla Jyväskylässä. Vaatimukset

12193570_715916721877247_7172271130530332687_n