Uusi vuosi 2017 – jäsentiedote

Hei popparit!

Vuosi vaihtui uuteen ja samalla seuran uusi hallitus aloittaa toimintansa. Seuran syyskokouksessa päätettiin, että seuran puheenjohtajana toimii Karoliina Savolainen, muita jäseniä ovat Sanna Hokkanen, Salme Korkala, Julia Kärnä, Mirkka Lampinen ja Tiina Paananen.

Seuran jäseneksi liittyminen vuodelle 2017 ohjeet löytyvät tämän linkin takaa (Jäseneksi 2017, löytyy myös navigointipalkista ylhäältä). Vuodenvaihteessa jokainen vanha jäsen on saanut sähköpostiinsa jäsenmaksulaskun, jossa on maksuohjeet. Lasku tulee siihen sähköpostiin, jonka vanha jäsen on antanut yhdistysavaimeen. Vuoden 2017 jäsenmaksut ovat suuruudeltaan 20€ (aikuinen) / 10€ (alle 18-vuotias).

Siivoamme myös tammikuussa seuran suljettua Facebook-ryhmää. Kun jäsenmaksujen eräpäivä on mennyt, seuran suljetusta FB-ryhmästä poistetaan kaikki jäsenet. Tämän jälkeen jokainen seuran jäsenmaksun maksanut saa litttyä uudestaan ryhmään. Samalla tyhjennämme facebook -ryhmää vanhoista ilmoituksista, tapahtumista ym. julkaisuista.

Vuosi 2016 oli PopDogissa antoisa ja varsin aktiivinen tapahtumien järjestämisen kannalta. Kiitos kaikille tapahtumien järjestäjille ja talkoilijoille! Seuran alkuvuosi näyttää vilkkaalta. Tammikuussa seura järjestää viralliset kisat rally-tokossa ja helmikuussa järjestämme seuran ensimmäiset TOKO-kokeet. Helmikuussa on seuran järjestämä tokokoulutus, kouluttajana Oili Huotari. Toivotaan jäsenistöstä aktiivista talkoiluintoa tekemään mukavia tapahtumia!

Seuraava jäsentiedotus tulee helmikuun alussa.

terveisin hallitus

Ps. Tee itsellesi uudenvuodenlupaus – aloita hyvä uusi harrastus tai aktivoidu entisestään: Poppareiden alkutalven agilitykurssit alkavat tammikuussa! Tarjolla on alkeis- ja jatkoryhmät, lisäksi uutuutena keppi/kontaktiklinikka.