Rally-toko leiripäivä

rallytokoleiri

Tervetuloa mukaan viettämään hauska ja tehokas rally-tokopäivä yhdessä seuralaisten ja huippuvalkkujen kanssa! Pop Dog ry järjestää rally-tokon leiripäivän su 31.7 klo 9-17. Päivä järjestetään Koirakeskus Haukkuvaaran hallissa. Kouluttajina tapahtumassa on Elli Kinnunen ja Oona Tuormaa-Soikkeli. Päivään kuuluu koulutusta 2x2h ja luentoa 2×1,5h. Jokainen koirakko pääsee molempien valkkujen koulutuksiin. Mukaan mahtuu kuunteluoppilaita.

KENELLE
Rally-tokosta kiinnostuneille tasosta riippumatta, alkeista ihan mestariluokan koirakoihin asti. Tiedossa hyödyllistä koulutusta kaikille rally-tokokoirille.

ILMOITTAUTUMINEN
Koirakkopaikat täynnä. Ilmoittautuminen aukeaa 19.5 seuran jäsenille. Seuran ulkopuolisia pääsee mukaan mikäli paikkoja jää. Ilmoittautuminen tapahtuu varaamalla ensin paikan sähköpostista tiksu-@hotmail.com ja sitten MAKSAMALLA MAKSUN KAHDEN (2) PÄIVÄN SISÄLLÄ ja laittamalla kuitin maksusta sähköpostiin. Vain niin olet ilmoittautunut sitovasti mukaan.
Huom: Laita ilmottautumiseen mukaan koirasi taso (alkeet, möllialo, alo, avo, voi, mes) ja ohjaajan mahd ruoka-aineallergiat/erityisruokavaliot ruokailua varten.

HINTA
Pop Dog ry on tukenut tapahtuman kuluista puolet sekä ruokailun koirakkopaikallisille ohjaajille.
Seuran jäsen: 34,00€/koirakko

KUUNTELUOPPILAAT
Kuunteluoppilaita mahtuu myös mukaan. Seuran jäsenet maksutta mukaan kuuntelemaan, ilmoitus etukäteen tiksu-@hotmail.com. Kuunteluoppilaita mahtuu mukaan rajattu määrä. Varaa paikka vain mikäli olet oikeasti tulossa kuunteluoppilaaksi, muuten viet jonkun muun halukkaan paikan.
Huom: Kuunteluoppilaille EI ole tarjolla ilmaista ruokailua, vaan halutessasi kombon lämmin ruoka + kahvit + kahvikeksit ilmoita siitä etukäteen(!) sähköpostilla JA tuo mukana 3e tai maksa tuo ruokailusumma tilille.