Kesätiedoite 2016

spitzi aurinko

Tervehdys kaikille jäsenille!

Tulevia tapahtumia:
https://www.popdog.fi/ajankohtaista/

14.8. Hyppytekniikan peruskurssi
31.7. Rally-tokoleiri klo 9-17 = paljon teoriaa ja paljon käytäntöä. Koko päivä pyhitetty rally-tokon hienouksiin.
su 19.6 Oili Huotarin tokovalmennus (kuunteluoppilaat 5€)
6.-.10.6. Junnujen koiraleiri ma-pe klo 9-15.

su 29.5. Vietti ja virekoulutus, Elina Will (kuunteluoppilaat 10€)
su. 22.5. Match Show = Huikeat palkinnot ja buffa. Omat kehät isoille ja pienille koirille. Lisäksi lapsi&koira ja mies&koira kehä. Ja tottakai Best in Show. Ilmoittautumismaksu 7€/koira, saman omistajan 2. jne koira 5€, lapsi&koira 5€.
ti 17.5. Luento tokon uusista säännöistä (jäsenille ilmainen)
su 15.5. Epävirallinen BH-koe (tulkaa kannustamaan)
su 15.5. Saija Mustosen agilityvalmennus (kuunteluoppilaille ilmainen)
su 15.5. Agilityn vapaavuoro jäsenille 16-17
ti 10.5. Agility näytös koululla (tervetuloa mukaan osallistumaan joko itse näytökseen tai pakkaamaan/purkamaan tavaroita).
su 8.5. Agility kurssi alkaa

Tässä hieman esimakua tulevan kesän tapahtumista. Lista täydentyy pikkuhiljaa tuohon ylläolevaan osoitteeseen. Syksyllä tulossa mm. rally-tokon möllicup -kilpailusarja, Salme Mujusen Koiran rakenne -luento ja Katja Kiviahon toko-koulutus. Agilityssä on tulossa junnuille oma valmennusviikonloppu (jossa ACE:n Elsi Pulli vierailee). Agilityssä on myös koulutusohjaajan peruskurssia ja kisailua tiedossa. Frisbeessä puolestaan ruvetaan siirtymään ulkoilmaan ja nauttimaan aurinkonpaisteesta. Ja jottei menisi ihan pelkästään koirakiekkoiluksi, niin tälle vuodelle on suunnitteilla tutustuminen Ultimateen (frisbee joukkuepeli).

Jäsenille iso kiitos talkoiluista, ootte tehneet jo ihan huikean urakan! Eli käytännössä paljon enemmän kuin toimintasuunnitelmaan on listattu, joten jos tapahtumalistasta puuttuu jotain, mitä kaipaatte, niin laittakaa viestiä tulemaan. Selvitellään, jos saataisiin niitä toteutuman (esim. vietti- ja rakennekoulutuksetkin tuli jäsenten toiveiden pohjalta). Luonnollisesti paras toteutumismahdollisuus on niillä toiveilla, joiden mukana tulee myös järjestäjä.

Haukkuvaaralle puolestaan on tullut äänentoisto- ja kuulutuslaitteet, joita voi käyttää tapahtumissa. Lisäksi kenttien kaappeihin on tullut ”tarvikelistat” kunkin kentän välineistä. Listojen avulla on helppo palauttaa tavarat oikealle kentälle. Pääsääntöisesti pikkukentältä löytyy toko/yms välineet ja pieni määrä agilityesteitä, isolta kentältä taas agilityesteet ja varaväliseinät. Jääkaapissa oli viimeksi käydessä 7 avattua maitoa, joten kurkatkaapa purkit läpi ennen uuden avaamista tai kaatakaa vanhentuneet pois.. 🙂

Kesäisin terveisin,
hallitus ja toimikuntien vetäjät