Rally-tokon SM-joukkoeen haku on käynnissä!

 

Hae PopDog ry:n rally-tokon SM-kilpailujoukkueeseen!

Rally-tokon SM-kilpailut järjestetään 19.8.2017 Seinäjoella. PopDog ry on lähettämässä kilpailuihin edustusjoukkueen. Kisoihin otetaan vain 60 koirakkoa/luokka, joten ilmoittautumisen jälkeen varmistuu, mahtuuko joukkue mukaan.

PopDog ry:n kisajoukkueeseen voit hakea lähettämällä sähköpostia osoitteeseen salme.korkala [at] gmail.com (osoite on ilman välilyöntejä) viimeistään ma 26.6.2017. Liitä sähköpostiin mukaan kuva kilpailukirjastasi tai linkki koiran virallisiin kisatuloksiin, mikäli siinä näkyvät kaikki tulokset. Ilmoita sähköpostissa nimesi, koiran virallinen nimi ja säkäluokka, kilpailuluokkasi SM-kisoissa sekä viisi parasta rally-tokon kisatulosta siinä luokassa, johon haet joukkueessa kisaamaan. Jos ette ole vielä kisannut ko. luokassa, ilmoita edeltävään koulutustunnukseen liittyvät koiran tulokset.

Osallistumisoikeus on puhdasrotuisilla, Suomen Kennelliiton rekisterissä olevilla koirilla ja kaikilla Suomen Kennelliiton jäsenyhdistyksillä voimassa olevien karsintakriteerien mukaisesti. Koiran ohjaajan tulee olla Suomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Juoksuaikaisella nartulla on osallistumisoikeus vain yksilökilpailun mestariluokassa (MES). Lisäksi kilpailuun osallistuvien koirien tulee olla tunnistusmerkittyjä ja rokotettuja Kennelliiton rokotussääntöjen mukaisesti. Kilpailussa noudatetaan Suomen Kennelliiton antidoping- ja rokotussääntöjä sekä Kennelliiton hyväksymiä rally-tokosääntöjä ja kilpailuohjeita.

Joukkueessa voi olla enintään viisi koiraa: kolme alokas- tai avoimen luokan ja kaksi voittaja- tai mestariluokan koiraa. Jokaisella joukkueella on lisäksi mahdollisuus ilmoittaa yksi varakoira alokas- tai avoimeen luokkaan ja yksi varakoira voittaja- tai mestariluokkaan. Joukkueessa on oltava vähintään kolme koiraa: kaksi alemman luokan (ALO tai AVO) koiraa ja yksi ylemmän luokan (VOI tai MES) koira. Tämä siis tarkoittaa, että kaipaamme hakemuksia eri luokissa kilpailevilta koirakoilta.

Koska SM-kisajärjestäjät joutunevat karsimaan osallistuvien joukkueiden määrää, joukkueen valinnassa painotetaan tuloksia, jotka mahdollisimman hyvin vastaavat asetettuja kriteereitä. Joukkueen karsintapisteet saadaan laskemalla yhteen keskiarvo joukkueen jokaisen alempien luokkien (ALO, AVO) koirien parhaasta tuloksesta kilpailuluokassaan ja keskiarvo jokaisen ylempien luokkien (VOI, MES) koirien parhaasta tuloksesta kilpailuluokassaan. MES-luokan osalta käytetään laskennassa parasta saavutettua tulosta edellisen vuoden mestaruuskilpailun jälkeen. Varakoirien tulokset eivät vaikuta joukkueen karsintapisteisiin.

Joukkueeseen valittavan koiranohjaajan tulee olla PopDog ry:n jäsen. Ohjaaja saa osallistua joukkuekilpailuun vain yhdessä joukkueessa. Ohjaaja voi ohjata samassa joukkueessa useampaa koiraa.

Joukkueeseen hakevat sitoutuvat siihen, etteivät kisaa joukkueeseen hakemisen jälkeen niin, että saavat koulutustunnuksen ennen SM-kilpailuja (pl. mestariluokan koirat, jotka voivat saada RTK4:n ennen kisoja). Vähintään yksi kisa siitä luokasta, missä joukkueeseen hakee, pitää jättää SM-kilpailuihin. Joukkueeseen hakemisen jälkeen koirakon luokkaa ei voi enää vaihtaa.

PopDog ry maksaa joukkueen osallistumismaksun. Yhdistys maksaa myös mestariluokassa kilpailevien yksilökilpailun osallistumismaksun, mikäli ko. koirakko on hakenut PopDog ry:n joukkueeseen, mutta ei mahdu siihen.

Lisätietoja rally-tokon SM-kilpailuista: https://lagu.fi/rtsm17/