Seuran grillibileiden tunnelmaa!

Seuran grillibileet järjestettiin lauantaina 10.6 etukäteiskiitoksena kaikille talkoolaisillemme kesän tulevista talkoista. Paikalla oli yli 20 henkilöä ja tunnelma oli mitä mainioin. Puheenjohtajamme Karo toimi paikalla grillimaisterina ja apukätenä hääräsi rahastonhoitajamme Laura. Paikalle ilmestyi niin uusia kuin vanhojakin jäseniämme innokkaana kesän talkoisiin ja yhteisiin ihaniin tapahtumiin.

Grillibileissä oli myös ohjelmaa. Julian legendaarinen, jopa routainen, agilityvisa kisattiin jälleen ”Voittajat” joukkoeen viedessä ykköspallin. Yllätysnumerona Karo ja Tiina olivat salaa sumplineet jäsenten palkitsemisen aktiivisesta toiminnasta seuramme eteen.

Palkitsimme seuraavat jäsenet

Vuoden aktiivi Laura T.

Aktiivina palkitsimme Lauran, joka on jo useamman vuoden ajan huolehtinut seuran rahastonhoitajan tehtävistä. Hän pitää muun hallituksen aisoissa ja seuran talouden kunnossa. Sen lisäksi Laura talkoilee aktiivisesti monen eri lajin tapahtumissa. Iso kiitos sinulle Laura.

Vuoden kouluttaja Markus V.

Markus hyppäsi rohkeasti remmiin mukaan uudehkona jäsenenä ja aloitti kaitsemaan seuran sunnuntain agilityryhmiä jakaen omaa oppiaan uusille agilityharrastajille. Hän on kunnostautunut myös agilityn muissa talkoissa, sekä virallisissa että epävirallisissa kisoissa. Kiitos Markukselle panoksestasi seuran hyväksi.

Vuoden junnutoimija Minna S.

Minna on toiminut JunnuPopin vastuukouluttajana ja ensimmäiset Minnan suojatit ovat jo lentäneet pesästään Julian agilityvalmennuksiin asti. Minnan radoilla ja opeissa ovat JunnuPoppilaisemme saaneet harrastaa iloisesti joka torstai. Minna olet ihana kouluttaja, kiitos vastuun ottamisesta ja junnuryhmien kaitsemisesta.

Vuoden talkoilija Sanna P.

Sanna on meille kaikille tuttu näky kaikissa kisoissa: toko, rally-toko, agility… oli kyse virallisista tai epävirallisista kisoista, ruuanlaistosta, buffan pidosta tai vaikka JunnuPopin vetämisestä. Sannalta sujuu KAIKKI. Sanna kuljettaa kavereidenkin lapset JunnuPoppiin, treenaa omat koiransa ja tuo eritystä iloa seuralle. Hän on oikea seuramielen ylläpitäjä, kiitos sinulle loistavasta asenteesta ja muiden kannustamisesta!

Iso kiitos Grillibileisiin osallistumisesta ja rakennetaan tästä perinne tuleville vuosille!