Toukokuun jäsentiedote

TOKON SM-JOUKKUE
Pop Dog ry:n kisajoukkueeseen tokon SM-kilapailuihin on valittu varsinaisina koirakkoina
Oona Tuormaa-Soikkeli ja Stjärnlyckans Wau (ALO)
Nelli Mäkelä ja Didaktic’s Midnight Star (ALO)
Tuuli Lehto ja Pikkupaimenen Sky Is On Fire (AVO)
Tiina Paananen ja Acting Pocoyo (AVO)
Eva-Lotta Halonen ja Sanmar Pop (EVL)
Maija Kangastalo ja Hyvänenaika Hattutemppu (EVL).

Varakoirakot ovat
Maiju Timonen ja Vivid (ALO)
Janina Kantola ja Glen (VOI).

Joukkueenjohtajana toimii Oona Tuormaa-Soikkeli. Toivotamme onnea ja menestystä kisajoukkueelle!

= = = = = = = = = = = = =

RALLY-TOKON PM-JOUKKUEHAKU
Hae Pop Dog ry:n rally-tokon piirinmestaruuskilpailujoukkueeseen!

Rally-tokon piirinmestaruuskilpailut järjestetään 18.6.2017 Jämsässä JSPKH:n ulkokentällä (os. Näätämäntie 37, Jämsä). Tuomarina toimii Hannele Pirttimaa.

Pop Dog ry:n kisajoukkueeseen voit hakea lähettämällä sähköpostia osoitteeseen salme.korkala [at]gmail.com (osoite on ilman välilyöntejä) viimeistään su 14.5.2017. Liitä sähköpostiin mukaan kuva kilpailukirjastasi tai linkki koiran virallisiin kisatuloksiin, mikäli siinä näkyvät kaikki tulokset. Ilmoita sähköpostissa nimesi, koiran virallinen nimi sekä rally-tokon kisatulokset siinä luokassa, johon haet joukkueessa kisaamaan. Jos ette ole vielä kisannut ko. luokassa, ilmoita edeltävään koulutustunnukseen liittyvät koiran tulokset. Osallistumisoikeus on sekä puhdas- että sekarotuisilla koirilla. Koirakohtainen mestaruus ratkaistaan mestariluokan koirakoiden kesken.

Joukkuekohtaisessa piirinmestaruuskilpailussa joukkueeseen voi kuulua enintään viisi koirakkoa. Koirat on nimettävä ilmoittautumisen yhteydessä. Kilpailuluokat ovat vapaat. Joukkueen tulos lasketaan kolmen (3) parhaan koiran yhteenlasketusta tuloksesta, kuitenkin niin, että mukana on enintään kaksi (2) alokas- tai avoimen luokan tulosta. Jos joukkuepisteet menevät tasan, määrää joukkueiden sijoittumisjärjestyksen korkeimmassa luokassa saavutettu tulos (piste- ja tarvittaessa aikavertailulla).

Koirakohtaiseen kilpailuun osallistujan tulee olla Suomen Kennelliiton jäsen tai Keski-Suomen kennelpiirin jäsenyhdistyksen jäsen. Piirinmestaruuskilpailuihin osallistuvien tulee asua vakituisesti Keski-Suomen kennelpiirin alueella. Asumistilanne määräytyy kilpailun viimeisen ilmoittautumispäivän mukaan. Koira voi kilpailla vain yhden kennelpiirin mestaruudesta vuosittain. Joukkueeseen valittavien ohjaajien tulee olla Pop Dog ry:n jäseniä. Juoksuisen nartun kanssa ei voi osallistua kilpailuihin.

Joukkueeseen valitaan tulosten perusteella korkeintaan viisi koiraa. Jos joukkueeseen on paljon tulijoita, voidaan muodostaa kaksi joukkuetta.

Tarkemmat piirinmestaruuskokeen säännöt löytyvät osoitteesta http://www.kennelpiiri.fi/sites/default/files/attachments/keski-suomi/rt_piirinmestaruussaannot.pdf

= = = = = = = = = = = = =

JUNNUJEN AGILITYLEIRI-ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI
PopDog ry järjestää junnujen (8-17v) agilityleirin Koirakeskus Haukkuvaarassa, Jyskässä (Valmetintie 11, Jyväskylä) kesäkuussa, 5.-9.6. Leiri on päiväleiri, opetus ma-pe klo 9-15.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
https://www.popdog.fi/junnuleiri/

= = = = = = = = = = = = =

JUNNUJEN AGILITYLEIRILLE TARVITAAN TOIMIJOITA
Junnujen agilitykesäleiri järjestetään Haukkuvaarassa 5.-9.6. päiväleirinä (opetus klo 9-15). Jotta leiri toteutuu, tarvitaan innokkaita koulutusohjaajia, kouluttajia ja valvojia kouluttamaan ja opastamaan junnuja leirin aikana. Ilmoittaudu mukaan nyt, taatusti mukava kesäviikko koirien parissa on luvassa!

Videokoosteita edellisvuosien leireistä:
https://www.youtube.com/watch?v=JCgyqHVoAj0&t=44s
https://www.youtube.com/watch?v=VKu0itmLgDw
https://youtu.be/eSTUbzvCe-w

Ilmoittautuminen toimijaksi: https://goo.gl/forms/LuD7RIbIwegqQWxr1

= = = = = = = = = = = = =

AGILITYN SM-JOUKKUEHAKU ON AUKI
Kolmosluokassa kisaava, ilmoittaudu nyt kisaamaan SM-kisoissa PopDog ry:n joukkueessa viimeistään sunnuntaina 21.5.2017 kello 20.00. SM-joukkuekisa käydään tänä vuonna Lappeenrannassa lauantaina 17.6.2017. Sitovat ilmoittautumiset seuran sähköpostiin popdog.ry(at)gmail.com . Etusija on yhdistyksen lisenssillä kisaavilla. Seura saa ilmoittaa kustakin säkäluokasta yhden 4 koirakon (+varakoirakko) joukkueen. Joukkueeseen hakevalla tulee olla kilpailutulos 3-luokasta 22.5.2016-21.5.2017 aikavälillä. Pop Dog ry tukee joukkueeseen valittuja SM-kisoihin osallistumisessa.

Ilmoita viestissä:
– säkäluokka
– koiran rekisterinumero
– koiran virallinen nimi
– koiran kutsumanimi
– koiran syntymäaika
– koiran sukupuoli
– koiran omistajan nimi
– ohjaajan nimi
– ohjaajan lisenssinnumero
– tulokset 3-luokasta 22.5.2016-21.5.2017 välillä

Ilmoitamme valinnasta ilmoittautuneille maanantaina 22.5., yhdistys ilmoittaa joukkueen.
Tiedot kilpailusta http://www.agilitysm2017.fi/

= = = = = = = = = = = = =

ILMOITTAUDU KESÄN KISOIHIN TALKOOLAISEKSI
Kesä lähestyy ja kesälomat alkavat. PopDog järjestää kahdet kisat kesällä: heinäkuussa iltakisat ma-ti 3.-4.7. (tuomarina Rauno Virta) ja elokuussa viikonloppuna 5.-6.8. (tuomarina Anne Viitanen). Molemmissa kisoissa kaikki kokoluokat, kolme kisaa. Aikaisempaa osaamista ei tarvita, jokainen perehdytetään hommaan tarvittaessa! Taatusti mukavat kisapäivät tulossa ja jokaiselle löytyy sopivaa hommaa, voit tuoda myös kaverisi/naapurisi/vanhempasi/mummosi mukaan talkoilemaan. Päivän aikana myös mahdollisuus joustoon, mikäli koirasi kilpailee kyseisenä päivänä. Ilmoita talkoilumahdollisuutesi seuraavan lomakkeen kautta:

https://goo.gl/forms/sdIh9yNlytD1oLwu2

= = = = = = = = = = = = =

KEVÄÄN KOULULAISNÄYTÖKSET KAIPAAVAT ESIINTYJIÄ
Seuramme lähtee esittelemään agilityä ja JunnuPoppia Vaajakummun koululle 16.5. ja Kilpisen koululle 23.5. Esityksiin tarvittaisiin kaikentasoisia agilitykoirakoita. Esitykset ovat aamupäivällä (n. klo 10 alkaen) ja esityksiin osallistuville koululaisille on tarjolla ruokailu. Ilmoittautuminen (kerro koiran osaamistasosta myös viestissäsi) sähköpostitse savolainen.karoliina(at)gmail.com .

= = = = = = = = = = = = =

RAUNO VIRTA TULEE KOULUTTAMAAN HEINÄKUUSSA
Tämän vuoden agilityn SM-tuomari Rauno Virta tulee kouluttamaan Poppareille sunnuntaina 2.7. ennen heinäkuun iltakisoja (ma-ti 3.-4.7.), koulutus Haukkuvaarassa. Raunon koulutukseen kannattaa osallistua, olipa koiran taso mikä tahansa! 🙂 Merkkaa päivä kalenteriin.

= = = = = = = = = = = = =

ULKOKENTÄLLE TREENAAMAAN KESÄKSI?
Ulkokentälle on mahdollisuus ostaa koko kesän ajalle kausikortti, hinta 30e. Kausi on toukokuusta syys-lokakuulle. Ota yhteyttä popdog.ry(at)gmail.com, saat maksutiedot paluuviestissä.

Jäsenkyselyn kentän kausikorttiarvonnassa onnetar suosi Minna Söderlundia!

Ulkokentän haravointitalkoot järjestetään toukokuun alkupuolella. Tästä tiedotetaan myöhemmin lisää.

– hallitus